loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 215 جمعه 24 بهمن 1393 نظرات (0)

 

قابلمه تفلون سرطان‌زاست؟


مجله سیب سبز - هانیه جباریان: اگر برای خرید قابلمه ماه‌ها وقت بگذارید و با سردرگمی ده‌ها نوع قابلمه موجود در بازار را بررسی کنید، به شما خرده‌ای نمی‌گیریم. بعضی‌ها به شما استفاده از قابلمه‌های سنتی مسی را توصیه می‌کنند و احتمالا بعضی دیگر می‌گویند وقت مدرن شدن و استفاده از قابلمه‌های تازه وارد سرامیکی رسیده است.

اما برای شمایی که هم به سلامت غذای‌تان اهمیت می‌دهید و هم می‌خواهید ظاهر غذایی که ساعت‌ها برای پختنش وقت گذاشته‌اید زیبا باشد، انتخاب قابلمه مناسب به سادگی شنیدن این توصیه‌ها نیست.

برای انتخاب بهترین گزینه‌ای که نیاز شما را تامین می‌کند، پیشنهاد می‌کنیم راهنمای ما را بخوانید. در این مطلب به شما می‌گوییم بهتر است هر قابلمه را در چه شرایطی و به چه شکلی استفاده کنید.

قابلمه تفلون سرطان‌زاست؟

گرچه زمانی قابلمه‌های تفلون محبوب‌ترین نوع قابلمه به‌شمار می‌رفتند، اما با سر زبان افتادن شایعه سرطان‌زا بودن‌شان خیلی زود طرفداران خود را از دست دادند. از آنجا که ظروف تفلون نچسب هستند، کار کردن با آنها بسیار راحت است همچنین شست‌وشو و تمیز کردن‌شان هم دردسری ایجاد نمی‌کند و برخلاف قابلمه‌های چدنی و مسی، وزن سبکی هم دارند؛ همین بهانه‌ها به اضافه سبکی این قابلمه‌ها و قیمت مناسب‌شان باعث شده هنوز هم بسیاری از خانم‌ها سراغ قابلمه‌های تفلون بروند.

قابلمه تفلون سرطان‌زاست؟ قابلمه,راهنمای خرید,سرطان,نگهداری و نظافت لوازم خانگی

قابلمه تفلون سرطان‌زاست؟ قابلمه,راهنمای خرید,سرطان,قابلمه تفلون,قابلمه تفلون کویر,قابلمه تفلون زرساب,قابلمه تفلون ایرانی,قابلمه تفلون عروس,قابلمه تفلون تفال,قابلمه تفلون تابان,قابلمه تفلون خارجی,قابلمه تفلون سوخته,قابلمه تفلون دسینی,نگهداری و نظافت لوازم خانگی

اما قابلمه‌های تفلون در مقایسه با قابلمه‌های استیل، آلومینیومی و... انتخاب‌های مطمئنی محسوب نمی‌شوند، چراکه معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است به‌ویژه در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است. این ماده به مرور وارد غذا می‌شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می‌دهد. همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت می‌کند و کم‌خونی را به همراه می‌آورد.  ازسوی دیگر بعضی مردم بعد از اینکه می‌بینند کف نچسب قابلمه‌های تفلون بر اثر استفاده نامناسب خراب شده، با مراجعه به مراکزی این قابلمه‌ها را دوباره بازسازی می‌کنند اما بازسازی تفلون، ایمنی چندانی ندارد. قابلمه‌های تعمیر شده، هیچ‌وقت مانند روز اول نمی‌شوند و از آنجا که زودتر از قبل آسیب می‌بینند، مواد مضرشان را هم زودتر به غذای شما وارد می‌کنند. باید بدانید امروزه استفاده از ظروف تفلون در بسیاری از کشورهای اروپایی تقریبا منسوخ شده است. اگر قابلمه تفلون کاملا سالم و بدون خش باشد: -  در برابر حرارت‌های متوسط تا بالا مقاوم است. -  برای پخت‌وپزهای طولانی و سرخ کردن مناسب است. -  شست‌وشو و استفاده از آن آسان است. -  به‌‌دلیل سطح نچسبش مصرف روغن را پایین می‌آورد. قابلمه چدن زود خراب می‌شود؟چدنی‌ها (که ترکیبی از آهن و کربن هستند)، عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی‌ با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت‌وپز محسوب می‌شوند. این قابلمه‌ها به‌طور یکسان حرارت را پخش می‌کنند و به‌دلیل مقاومت‌شان در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند. البته باید بدانید که اکثر قابلمه‌هایی که امروزه با نام قابلمه چدن در بازار به فروش می‌رسند، در واقع چدن نیستند بلکه از جنس آلومینیوم خشکند که با دستگاه‌هایی خاص در قالب تزریق می‌شوند و روی آنها تفلون یا سرامیک می‌کشند که تشخیص این قابلمه‌های تقلبی کار سختی نیست و آنها برخلاف چدن‌های واقعی که بسیار سنگین هستند، وزن سبکی دارند. یک تابه بزرگ چدن حدود چهار کیلوگرم وزن دارد اما اگر بخواهید یک سرویس استیل یا تفلون را به خانه بیاورید، احتمالا باید چنین وزنی را تحمل کنید. قابلمه‌هایی که آلومینیومی و روکش شده‌اند، از نظر سلامت با ظروف تفلون تفاوتی ندارند و باید همان ملاحظاتی که درمورد قابلمه‌های تفلون وجود دارد، درمورد آنها هم رعایت کرد.  در زمان استفاده از ظروف چدنی، باید ریزه‌کاری‌هایی را رعایت کنید تا دوام قابلمه‌های‌تان بیشتر شود. اول اینکه قبل از استفاده باید چند دقیقه‌ای آنها را روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. برای آنکه از گرم‌شدن کافی ظرف مطمئن شوید، می‌توانید قطره‌ای آب داخل آن بریزید و اگر به سرعت تبخیر شد، ‌یعنی ظرف گرم شده است. درصورتی که ظروف چدنی اول گرم شوند، موادغذایی به آنها نخواهد چسبید. دوم اینکه در ظرف چدنی‌ای که هنوز استفاده نشده، نباید آب به مدت طولانی بماند زیرا باعث می‌شود زنگ بزند. سوم، برای شست‌وشوی چدن از ابر استفاده کنید زیرا سیم ظرفشویی باعث خراشیدگی و آسیب آن می‌شود و چهارم اینکه بعد از اتمام پخت، ماده‌غذایی را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود. در ضمن در ظروف چدنی فاقد روکش نباید مواد اسیدی مثل آبلیمو یا سس گوجه‌‌فرنگی ریخت. اگر قابلمه چدن‌تان اصل باشد: - عمر طولانی دارد و در برابر حرارت مقاوم است. - شست‌وشویش آسان است.-  بیشتر از بسیاری از قابلمه‌ها سلامت شما را تامین می‌کند. -  با محیط زیست سازگار است. - کمی گران است. قابلمه‌های استیل غذا را می‌سوزانند؟قابلمه‌های استیل از همه قابلمه‌های دیگر بهداشتی‌ترند و دوست‌دار سلامت هستند چراکه ظروف استیل زنگ نمی‌زنند و هیچ‌گونه واکنشی به مواد غذایی نمی‌دهند اما یک مشکل اساسی دارند؛ اینکه حرارت را مستقیم انتقال می‌دهند. یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می‌گیرد، غذا سریع در آن می‌سوزد چون بلافاصله حرارت آتش را منتقل می‌کند به‌طوری که دمای این سوی قابلمه که روی آتش قرار گرفته و آن سو که غذا درونش قرار دارد، سریع یکی می‌شود. در نسل‌های جدید ظروف استیل برای اینکه این مشکل را حل کنند از ترکیبات آلومینیوم یا مس در جدار خارجی کف ظروف استفاده کرده‌اند تا مشکل انتقال حرارت حل شود. قابلمه‌های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند. البته در نسل‌های جدید این قابلمه که در بالا به آنها اشاره شد، می‌توانید برنج یا حتی ماکارونی هم بپزید و ته‌دیگ هم داشته باشید. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه‌های استیل تنظیم درجه حرارت است. اگر عجله نکنید و با حوصله شعله گاز را در حد کم نگه دارید نتیجه کارتان خوب می‌شود. از طرف دیگر، مرغوبیت قابلمه‌ای که انتخاب می‌کنید هم در این موضوع تاثیر خواهد گذاشت. قابلمه‌هایی که برندی معتبرتر و البته قیمتی بالاتر دارند، کفی چند لایه دارند و به همین دلیل دیرتر غذا در آنها ته می‌گیرد. با این وجود اگر غذای شما ته گرفت و قابلمه تغییر رنگ داد با کمی سرکه می‌توانید آن را مثل روز اولش تمیز کنید. اگر قابلمه استیل‌تان مرغوب باشد: -  سالم‌ترین نوع قابلمه است. - سبک بوده و استفاده از آن آسان است. - مواد شیمیایی را به غذای شما وارد نمی‌کند. -  عمر طولانی دارد، رویه آن کنده نمی‌شود و زنگ نمی‌زند. قابلمه سرامیک مسموم‌تان می‌کند؟شاید بتوان گفت که ظروف سرامیکی جدیدترین، پیشرفته‌ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند و تا زمانی‌که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشند، می‌توان بدون هیچ نگرانی‌ای از آنها استفاده کرد. علاوه بر آن مقاومت این ظروف و ویژگی‌های انتقال حرارت‌شان، آنها را در گروه یکی از برترین ظروف آشپزخانه قرار می‌دهد. به ظروف سرامیکی، ظروف اکولوژیک یا سبز گفته می‌شود. این روکش نچسب، دقیقا مثل تفلون است با این تفاوت که حاوی ترکیبات مضر موجود در تفلون نیست. روکش‌های سرامیکی در مقابل فرسایش و خوردگی، خراشیدگی و ساییدگی تا حدی مقاوم هستند اما وقتی آسیب دیدند، چون جنس زیرین آنها آلومینیوم است، احتمال آلوده و مسموم‌ شدن موادغذایی پخته شده درون آنها بالاست و باید کنار گذاشته شوند. قیمت ظروف سرامیکی بالاتر از سایر ظروف پخت است به همین دلیل باید در نگهداری آنها دقت فراوان داشت تا آسیب نبینند. البته طول عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده از ظرف، میزان استفاده و نحوه شست‌وشوی آن هم بستگی دارد. قابلمه‌های سرامیک: - مواد سرطان‌زا را به بدن‌تان وارد نمی‌کنند- در استفاده از آنها باید کمی ظرافت به خرج دهید. - حرارت را به بهترین شکل پخش و منتقل می‌کنند. - کمی گران هستند و عمرشان هم کوتاه است. قابلمه آلومینیومی همان قابلمه رویی است؟برخلاف تصور عموم و اسم ظروف رویی به‌طور عمده جنس این قابلمه‌ها از آلومینیوم است و برای سلامت انسان ضرر دارد.1. اگر جنس این ظروف از روی بود که جای خوشبختی بود، چون در آن صورت کمی از آن وارد غذا و جذب بدن می‌شد.2.  روی برای بدن بسیار مفید است اما نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظرف و ورود آن به غذا می‌شود3.  یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهم‌ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم هستند4.  استفاده از اسیدهای خوراکی مثل سرکه، آبلیمو و آبغوره در غذا موجب افزایش آزاد شدن یون‌ها می‌شود5.  قابلمه‌های آلومینیومی ارزان و سبک هستند و حرارت را یکنواخت و سریع پخش می‌کنند، اما در برابر ضربه حساس‌اند و به سرعت تغییر شکل می‌دهند6. در مجموع اگر برای سلامت خود ارزش قائل هستید، ظروف آلومینیومی یا چدن‌های حاوی آلومینیوم تهیه نکنیدقابلمه‌های مسی هنوز هم قابل استفاده هستند؟مس یکی از گران‌ترین فلزاتی است که در ساخت ظروف مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهم‌ترین ویژگی ظروف مسی آن است که حرارت را به‌خوبی و به‌طور یکسان پخش می‌کند. معمولا از ظروف مسی برای تهیه مربا استفاده می‌کنند. مس قرمز به مرور زمان در مجاورت هوا اکسید می‌شود (رطوبت موجود در هوا یکی از عوامل تسریع کننده اکسید مس است) و به سبز خاکستری می‌گراید. مسی که به این رنگ درآمده، برای سلامت مضر است.

قابلمه تفلون سرطان‌زاست؟ قابلمه,راهنمای خرید,سرطان,نگهداری و نظافت لوازم خانگی

ورود مقادیر بالای مس به بدن خطرناک است به همین دلیل معمولا داخل مس را با فلز دیگری ازجمله قلع یا نیکل می‌پوشانند تا از ورود مس به داخل غذا جلوگیری شود. مس به‌راحتی به مواد غذایی اسیدی مانند آبلیمو، آبغوره، سرکه همچنین مواد غذایی شور واکنششان می‌دهد و می‌تواند سبب ایجاد طعم فلزی در غذا شود. به‌تازگی ظروف مسی با اینوکس روکش می‌شوند که نگهداری‌اش ساده‌تر و استفاده آن سالم‌تر است. قابلمه لعابی به چه درد می‌خورد؟روکش‌های لعابی معمولا روی ظروفی از جنس سرامیک یا چدن کشیده می‌شوند. نگهداری این ظروف راحت است و می‌توان برای پخت‌ غذاهایی که به حرارت بالا نیاز دارند، از آنها استفاده کرد. متاسفانه لعاب هم مانند تفلون اگر در شرایط استاندارد تهیه نشود، می‌تواند حاوی ترکیب‌های سمی ازجمله سرب، کادمیوم‌، آرسنیک و پیگمنت‌های رنگی شیمیایی باشد. طول عمر روکش لعابی محدود است و بر اثر ضربه و تغییر حرارت ناگهانی از بین می‌رود. هنگام شست‌وشوی این ظرف‌ها نباید از سیم استفاده کرد و اگر ترک بردارند، باید کنارشان گذاشت. این قابلمه‌ها بیشتر برای طبخ غذهای آبدار به کار می‌روند و نمی‌توانید داخل این قابلمه‌ها برنج بپزید یا حتی غذاهای جامد را دوباره گرم کنید. این قابلمه‌ها می‌توانند برای نگهداری انواع مواد غذایی (البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب باشند. نکاتی که قبل تهیه  قابلمه باید بدانید-  قابلمه‌های تفلون در مقایسه با قابلمه‌های استیل، آلومینیومی و. . . انتخاب‌های مطمئنی محسوب نمی‌شوند چراکه معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می‌شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می‌دهد. -  قابلمه‌های چدن عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی‌ با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب می‌شوند. این قابلمه‌ها به‌طور یکسان حرارت را پخش می‌کنند و به دلیل مقاومت‌شان در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند. -   قابلمه‌های استیل از همه قابلمه‌های دیگر بهداشتی‌ترند چراکه زنگ نمی‌زنند و هیچ‌گونه واکنشی نسبت به مواد غذایی  نشان نمی‌دهند اما یک مشکل اساسی دارند؛ اینکه حرارت را مستقیم انتقال می‌دهند؛ یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می‌گیرد، غذا سریع در آن می‌سوزد. قابلمه‌های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند. -   قابلمه‌های سرامیکی جدیدترین، پیشرفته‌ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند که تا زمانی‌که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشند، می‌توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آنها استفاده کرد. -   قابلمه‌های آلومینیومی برای سلامت انسان ضرر دارند. نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظرف و ورود آن به غذا می‌شود. یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهم‌ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم است. -   قابلمه‌های مسی حرارت را به خوبی و به‌طور یکسان پخش می‌کند و معمولا از آنها برای تهیه مربا استفاده می‌شود. -   قابلمه‌های لعابی بیشتر برای طبخ غذهای آبدار به کار می‌روند و نمی‌توان داخل آنها برنج پخت. این قابلمه‌ها می‌توانند برای نگهداری انواع مواد غذایی (البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب باشند.

شادروز بازدید : 232 پنجشنبه 23 بهمن 1393 نظرات (0)

با این سوپ خوش طعم، چربی های تان را بسوزانید

 

طرز تهیه سوپ های چربی سوز, سوپ رژیمی


لازم نیست خودتان را به قرص‌های لاغری بسپارید و یا اینکه گرسنگی بکشید و بدنتان را ضعیف کنید. کافی است در انتخاب غذاهایتان دقت کنید و به تغذیه‌تان اهمیت بدهید.

 

ترکیباتی که در این سوپ به‌کاررفته است جزو سبزیجات رژیمی و چربی سوز هستند که در ترکیب با هم خواص هم را کامل کرده و یک پیش غذای فوق‌العاده‌ی رژیمی برایتان آماده می‌کنند.

مواد لازم :

 بادمجان  2 عدد
 فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و یا نارنجی  2 عدد
مارچوبه  3 عدد
 گوجه‌فرنگی  2 عدد
 کرفس 2 شاخه
 پیاز  2 عدد
 تره‌فرنگی یا پیازچه  2 عدد
 سیر  4 حبه
 کلم برگ کوچک 1 عدد
جعفری خردشده 1 دسته
آویشن 1 تا 3 شاخه
نمک و فلفل به میزان کافی
آب 3 لیتر


روش تهیه :
روش تهیه‌ی این سوپ رژیمی بسیار ساده است. اول سبزیجاتتان را با دقت بشویید و خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل آب بریزید. آویشن را هم درسته داخل ظرف بیندازید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

 سپس آویشن‌ها را از سوپتان خارج کرده و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و نوش جان کنید.

اگر تصور می‌کنید چنین سوپی در ابتدا با ذائقه‌تان نمی‌سازد می‌توانید مقدار خیلی کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

منبع : jamejamonline.ir

شادروز بازدید : 232 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

 

۷ انتخاب غلط برای صبحانه

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

تغذیه سالم, ماست های کم چرب, ساندویچ سالم

ما اینجا می خواهیم غذاهایی که برای صبحانه خوب نیستند را معرفی کنیم.
شما می دانید که صبحانه خوردن خیلی مهم است. اما آیا می دانستید غذایی که صبح زود می خورید بر حس تان تا آخر روز تاثیر زیادی می گذارد؟ نه فقط این حرف واقعیت دارد، بلکه خوردن صبحانه سالم هر روز صبح می تواند ریسک بیماری هایی مثل سرطان و دیابت را کاهش دهد. ما اینجا می خواهیم غذاهایی که برای صبحانه خوب نیستند را معرفی کنیم.

 

ژامبون، همبرگر و سوسیس
گوشت های فراوری شده نیترات دارند که سبب سرطان روده می شود. درحقیقت موسسه تحقیقات سرطان لیستی از بهترین کارهایی که می توانید برای کاهش خطر سرطان انجام دهید منتشر کرد. شماره یک این لیست دوری کردن از نیترات ها بود. این برای کسانی که صبحانه گوشت می خورند چه معنی دارد؟ زمان آن رسیده که نظر متفاوتی راجع به صبحانه تان پیدا کنید.

 

غلات شکری
چگونه می توانید بین غلات شکری بد و نوع خوب آن برای صبحانه تفاوت قائل شوید؟ بعضی از این غلات مخصوص صبحانه سرشار از کربوهیدرات و شکر هستند. وقتی آنها را می خورید، میزان قند خون به سرعت اوج گرفته و بعد پایین می آید. احتمالا دلتان نمی خواهد انرژی تان در شروع روز سقوط کند. پس بهترین کار این است از خوردن این غلات شیرین شده خودداری کنید. درعوض غلاتی با میزان فیبر و پروتئین بالاتر انتخاب کنید. آیا در جستجوی یک ایده دیگر هستید؟ پس برای پروتئین و فیبر بیشتر به صبحانه خود تخم کتان یا گردو اضافه کنید.

 

پن کیک های بسته بندی شده با شیره های مصنوعی
درحالیکه شیره طبیعی یک شیرین کننده سالم است، اما بعضی شیرین کننده های مصنوعی در مغازه وجود دارد که سرشار از شیره ذرت با میزان قند بالا هستند. این شیرین کننده ها که از ذرت گرفته می شوند، در غذاهای بسته بندی شده و فراوری شده موجودند. قند بالای شیره ها که بین اندام ها ذخیره می شود، منجر به چاق شدن در ناحیه شکم می شود. این نوع چاقی هم می تواند سبب سرطان شود. در تحقیقات جدید یک مجله نیز مصرف این شیرین کننده های مصنوعی با دیابت ارتباط داده شده است.

 

تغذیه سالم, ماست های کم چرب, ساندویچ سالم

 

این شیرینی ها نه تنها با آرد سفید تصفیه شده درست شده اند، بلکه شکر زیادی نیز بهشان اضافه شده است. شکر بدترین چیز برای تغذیه در اول صبح است، چونکه نتیجه اش بالا رفتن سریع قند خون است. این به معنی این است که سریع تر گرسنه شده و احتمال بالارفتن قند خون، دیابت و چاقی افزایش پیدا می کند. اگر تمام اینها به اندازه کافی نیستند که پن کیک را از صبحانه تان حذف کنید، پس باید بگوییم تعداد زیادی از دانشمندان معتقدند شکر و سرطان ارتباط مستقیم با هم دارند.

 

ساندویچ های ماکرویوی برای صبحانه
صبحانه های سالم هم برای صبحانه وجود دارد، اما تعداد زیادی از این ساندویچ های بسته بندی شده حاوی مواد نگهدارنده و سدیم است. بهترین کار این است که خودتان با استفاده از تخم مرغ و نان تست یک ساندویچ سالم درست کنید.

 

ماست های کم چرب میوه ای
این ماست ها کالری کمی دارند و مزه دار شده اند، اما معمولا با شیرین کننده مصنوعی و مواد شیمیایی پر شده اند. پس درعوض ماست پرچرب را جایگزین کنید.

 

کلوچه ها
این شیرینی ها فوق العاده پرکالری هستند و و از موادی ساخته شده اند مثل آرد سفید، روغن و مقداری زیادی شکر که بدنتان بدانها نیازی ندارد. اگر انتخاب دیگری به غیر از آن ندارید مقدار کمی به اندازه یک تخم مرغ بخورید.
منبع:aftabir.com

شادروز بازدید : 211 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

این خوردنی جادویی را هر روز بخورید!

شادروز بازدید : 280 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

کاهش ابتلا به اسهال با تغذیه مناسب

شادروز بازدید : 219 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

۷ راهکار برای تغذیه سالم در طول امتحانات

شادروز بازدید : 274 سه شنبه 21 بهمن 1393 نظرات (0)

 

مواد غذایی محافظ غضروف‌ها؛ از باور تا واقعیت

شادروز بازدید : 205 یکشنبه 09 آذر 1393 نظرات (0)

 ده قدم تا لاغری


می خواهید لاغر شوید و می دانید که باید بروید سراغ حرکات هوازی. اما بهترین فعالیت هایی که موجب سوختن چربی می شوند، کدامند؟ این مقاله ۱۰ فعالیت زیر را پیشنهاد می کند. امتحانش ضرر ندارد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 75
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 281
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 706
  • بازدید ماه : 2,592
  • بازدید سال : 16,152
  • بازدید کلی : 146,232