loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 325 جمعه 07 فروردین 1394 نظرات (0)

نان خرمایی کرمانشاه

 

نان خرمایی کرمانشاه

 

نان خرمایی کرمانشاه

نان خرمایی کرمانشاه

نان خرمایی کرمانشاه

 

مواد لازم :

ـ آرد ۳ لیوان

ـ ماست ۲ قاشق غذا خوری

ـ کره ۲۰۰گرم

ـ بکینگ پودر یک و نیم (۱/۵) قاشق مربا خوری

ـ خرمای سفت  ۵۰۰ گرم

ـ گلاب ۵ قاشق غذا خوری

ـ دارچین و رازیانه  ۲ قاشق غذاخوری در صورت تمایل

ـ زعفران دم کرده

ـ در صورت سفت بودن خمیر ۴ قاشق روغن مایع

ـ زرده تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد

 

طرز تهیه :

۱ ـ کره را روی بخار کتری گذاشته تا  آب شود

۲ ـ بکینگ پودر +ماست ---> هم بزنید

۳ ـ کره +ماست ----------> مخلوط کنید

۴ـ آرد الک شده را + کره و ماست ------>  سه چهار دقیقه ورز دهید در صورت سفت بودن خمیر روغن مایع را اضافه کنید

۵ ـ خمیر را به مدت ۲ ساعت در نایلکس گذاشته تا ور بیاید

۶ ـ خرما را شسته و هسته آنرا در آورید و چرخ کنید به خرما گلاب یا روغن مایع اضافه کنید تا کمی شل و نرم شود ودر صورت تمایل دارچین و رازیانه هم اضافه کنید .

پس از ور آمدن ، هنگام تهیه شیرینی دوباره خمیر را ورز دهید تا نرم شود سپس از خرما و خمیر هر کدام گلوله های به اندازه یک فندق درشت برداشته و خمیر را پهن کرده و خرما را در وسط آن قرار دهید و به فرم تخم مرغی در آورده و روی آن را با برس مخلوطی از زعفران دمکرده و زرده تخم مرغ  زده شده و یک تکه گردو و یا پسته و... روی آن گذاشته و با نوک انگشت کمی فشار دهید تا پس از پختن جدا نشوند و در فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بکذارید . سپس سینی را در آورده و در گرمکن فر گذاشته وقتی روی نان کمی برشته شد  سینی را از فر بیرون آورید وچند دقیقه صبر کنید تا نان خرمایی کمی سرد شود وبعد با احتیاط نانها را جدا کنید نان خرمایی بسیار ترد و شکننده است و با کمی فشار انگشت از هم باز میشود اگرنان ها به کف سینی چسبیده بود با یک کفگیر تخت به راحتی جدا میشود .

معمولاْ نان خرمایی هایی که در بازار عرضه میشود درشت تر (به اندازه یک دانه خرما ) و برشته تر و بدون زعفران و زرده میباشد .در صورت تمایل میتوانید به این سبک هم نان خرمایی را بپزید . این نان شیرینی سنتی که بسیار خوشمزه و زیباست میتواند یکی از شیرینی های مخصوص پذیرایی در عید باشد و دوستانی که  شیرینی خانگی برای عید ترجیح می دهند این نان شیرینی را هم امتحان کنند .

نان خرمایی ، نان برنجی ، نان شکری ، نان روغنی ، کاک ، بژی و برساق از نان  و شیرینی های سنتی و محلی کرمانشاه است .

 

 

 

==================================

 

نان خرمایی کرمانشاه 

نان خرمایی کرمانشاه

نان خرمایی کرمانشاه

نان خرمایی کرمانشاه 

 

شادروز بازدید : 227 جمعه 24 بهمن 1393 نظرات (0)

 

صفحه خانگی نکات شیرینی پزی

فوت های اصلی یک کیک خانگی تمام عیار

 

کیک,پختن کیک, اصول پختن کیک

کیک,پختن کیک, اصول پختن کیک, نکاتی مهم در پختن کیک, کیک خانگی, نکاتی مهم در پختن کیک خانگی,نکات شیرینی پزی

برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید.

باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید.
برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید. درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.
1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.
 
چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.
 
چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
2. قالب بیش از حد چرب شده است.
3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
5. کیک بیش از حد پخته است.
 
چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
2. پخت کیک کافی نبوده است.
3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.
چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.
 
چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است
2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است
 
چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
1. قالب به درستی چرب نشده است.
2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.
 
چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
8. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.
نکات شیرینی پزی - زندگی ایده آل
 

 

شادروز بازدید : 283 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)

تهیه چهار نوع شیرینی خانگی برای عید

 

رینی پزی - انواع شیرینی خشک - تهیه چهار نوع شیرینی خانگی برای عید

 در میز پذیرایی نوروز همیشه شیرینی هم وجود دارد اما از آنجا که برخی از افراد دوست دارند شیرینی‌های نوروز را خودشان در منزل تهیه کنند، ما دستور پخت چند شیرینی ساده و خوش‌مزه و در عین حال سالم‌تر را انتخاب کرده‌ایم که دستور پخت‌اش را برای‌تان ذکر می‌کنیم. تهیه و پخت شیرینی نوروز در خانه برای سلامت خود و افراد خانواده‌تان مفید است. متاسفانه در تهیه شیرینی‌های نوروزی اغلب از روغن نباتی هیدروژنه، روغن قنادی یا کره استفاده می‌شود و به ندرت از روغن مایع استفاده می‌شود. این امر به‌طور عمده به علت ماندگاری طولانی‌تر شیرینی‌های تهیه شده از چربی‌های اشباع است. در شیرینی‌های آموزش داده شده از کره استفاده شده است. شما می‌توانید از کره‌های رژیمی‌ که کم‌چرب‌تر هستند، استفاده کنید و یا مقدار کره را تا حدی کاهش دهید. به این نکته توجه داشته باشید که حداکثر تا 10درصد انرژی دریافتی روزانه می‌تواند از قندهای ساده مانند شکلات و شکر تامین شود، بنابراین در مصرف شیرینی و شکلات زیاده‌روی نکنید...



 شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی خانگی ,روش تهیه شیرینی خانگی ,[categoriy]

شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی خانگی ,روش تهیه شیرینی خانگی ,طرز پخت شیرینی خانگی ,آموزش پخت شیرینی خانگی ,مواد لازم برای شیرینی خانگی ,شیرینی خانگی خوشمزه ,دستور پخت شیرینی خانگی ,زمان پخت شیرینی خانگی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

باتون شکلاتی
 • مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 10 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
220 گرم آرد سفید، نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، یک عدد تخم مرغ متوسط، 50 گرم یا نصف پیمانه شکر، 90 گرم کره و شکلات تخته‌ای برای تزیین 120 گرم

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
3) کره را تکه‌تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی و سپس با دست مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود اما روغن نیندازد.
4) خمیر را به شکل گلوله درآورده روی آن را بپوشانید و مدت یک ساعت در کاسه بگذارید، بماند.
5) فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را تکه تکه کرده و با دست لوله کنید تا قطر آن به اندازه یک انگشت و طول آن به هفت سانتی متر برسد.
6) شیرینی‌ها را با فاصله داخل سینی بچینید و هر سینی را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شود.
7) شکلات تخته‌ای را در ظرف نسوزی قرار داده و روی حرارت کتری بگذارید تا آب شود.
8) پس از پخت شیرینی، دو سر آن را داخل شکلات آب شده فرو کنید و کنار بگذارید تا شکلات سفت شود.
هر عدد از این شیرینی، تقریبا 45 کیلوکالری انرژی دارد

شیرینی سبوس‌دار فندقی
 آرد به کار رفته در تهیه این شیرینی، از نوع آرد کامل یا سبوس دار است و به این دلیل نسبت به بقیه شیرینی‌ها سالم‌تر است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: 40 دقیقه به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
410 گرم آرد سبوس دار، نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ، دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نیم شده برای تزیین 40 گرم

طرز تهیه :
 1) آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و پودر فندق را در کاسه بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید.
2) کره را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
3) خمیر را خوب ورز دهید. برای این کار ابتدا با قاشق چوبی و سپس با دست خوب مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
4) خمیر را سه قسمت کرده و به شکل لوله‌ای با قطر چهار سانتی‌متر درآورده و هر یک را در فویل آلومینیومی ‌پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) پس از آن خمیر را خارج کرده و با چاقوی بسیار تیز به ورقه‌های پنج میلی‌‌متری بریده و در سینی قرار دهید.
6) فندق‌های نصف شده را در مرکز هر شیرینی قرار دهید و هر سینی را 20 دقیقه در فر بگذارید تا رنگ آن قهوه‌ای روشن شود. سپس آن را خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 60 کیلوکالری انرژی دارد


ستاره‌های دارچینی
 در تهیه این شیرینی، از دارچین استفاده شده است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 12 تا 15 دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
350 گرم آرد سفید، دو عدد تخم مرغ زده شده، 185 گرم یا یک پیمانه پودر شکر الک شده، 155 گرم کره، دو قاشق غذاخوری دارچین، قالب شیرینی به شکل ستاره
• برای روی شیرینی: یک عدد زرده تخم مرغ، دو قاشق غداخوری شیر

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و وسط آن را گود کنید تا مواد دیگر به آن اضافه شود.
3) تخم‌مرغ‌ها را جداگانه بزنید. سپس دارچین، پودر شکر و تخم مرغ‌ها را داخل گودی آرد بریزید.
4) کره را تکه تکه کرده به آرد بیفزایید. تمام مواد را به سرعت ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را گلوله کرده، داخل آلومینیوم پیچیده و یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با ورزنه باز کرده و با قالب ستاره، شیرینی‌ها را قالب بزنید.
6) برای روی شیرینی، در کاسه‌ای دیگر زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی‌ها بکشید.
7) سینی‌ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا زمانی که شیرینی‌ها طلایی شود، در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 55 کیلوکالری انرژی دارد


شیرینی مراکشی
 این شیرینی پفکی است و با قرار گرفتن در دهان آب می‌شود. به علاوه، در تهیه این شیرینی از روغن استفاده نمی‌شود بنابراین چربی آن پایین است.
• مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت
• مدت پخت: 15دقیقه برای هر سینی

• مواد لازم:
بادام 125 گرم، یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج، 120 گرم شکر، 60 گرم شکلات تخته‌ای، دو عدد سفیده تخم مرغ و مقداری کره برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه :
 1) ابتدا سینی را چرب کرده روی آن کاغذ روغنی بگذارید و فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد یا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
2) بادام‌ها را بدون گرفتن پوسته روی آن،داخل آسیاب خرد کرده شکلات را رنده کنید و به بادام‌ها بیفزایید. عرق بهار نارنج را نیز به آنها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
3) برای تهیه پفک در کاسه‌ای جداگانه سفیده‌ها را آن‌قدر بزنید تا کاملا سفت شوند. پودر شکر را کم‌کم روی سفیده‌ها الک کرده و مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از این مواد را برداشته و کنار بگذارید.
4) سپس مخلوط بادام و شکلات را به مواد پفک اضافه کنید و آهسته به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند (اگر سریع به هم بزنید، پف آن از بین می‌رود).
5) با کمک دو قاشق چای‌خوری که خیس کرده‌اید، کمی‌از مخلوط را برداشته و با فاصله در سینی بچینید و روی هر یک به اندازه یک فندق از مایه پفک سفید رنگ که کنار گذاشته بودید، بریزید.
6) شیرینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 40 کیلوکالری انرژی دارد
طرز تهیه انواع شیرینی خشک - سلامت
ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

شادروز بازدید : 352 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)

عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمان‌هایتان بکشید و البته در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی کنید.

مجله آشپزی ایده آلعید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. آنقدر که هر کسی با خودش بگوید چه باکی از یکی دو کیلو اضافه وزن عیدانه! بعد از عید دوباره قصه زندگی و بدو بدوهایش از سر گرفته می شود و چربی ها هم ناخودآگاه می روند رد کار خودشان!

شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانه‌های شما نباشد حداقل در روزهای نوروز پای ثابت سفره پذیرایی‌تان است.شیرینی و چایی در ایام عید پیش مهمانانتان آبروداری می‌کنند و شکم ها را چه بسا آنقدر سیر خواهند کرد که دیگر شام و ناهاری در کار نباشد. شاید البته خرید شیرینی این‌روزها و به خصوص شب عید حسابی جیبتان را خالی کند اما چه کسی است که در تعطیلات نوروز عطای دست کم دو مدل شیرینی را به لقایش ببخشد. هیچکس و هیچکس. قطعا همه می‌خواهند چند نوعی شیرینی روی میز پذیرایی‌شان دلربایی کند و از همین روست که نباید بی‌تفاوت از کنار این صفحات عبور کنید. اگر قرارتان بر صرفه‌جویی است پس بدانید که بهترین راه همین است که ما پیش پایتان گذاشته ایم. خودتان قناد باشی خودتان باشید. پیشبندها را ببندید و دلتان را به دریا بزنید. با عشق شیرینی بپزید و مطمئن باشید نتیجه‌اش از آن چیزی که فکرش را می کنید بهتر خواهد شد.

فراموش نکنید که در این راه ما همراهتان هستیم. همراهی ما را در همین صفحات دریابید. هر زمان که دستتان را دراز کنید و مجله را بردارید این همراهی را احساس خواهید کرد. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمان‌هایتان بکشید و البته در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی کنید.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,انواع شیرینی خانگی,انواع شیرینی بدون فر,انواع شیرینی های ایرانی,انواع شیرینی با خمیر یوفکا,انواع شیرینی های عید,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

باقلوای برشی بادام مواد لازم
  •  تخم مرغ: 4عدد   
  •  نمک: 1 پنس      
  •  روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی
  •  آرد به میزان لازم       
  •  شیرولرم:2پیمانه          
مواد لازم شربت
  •  شکر: یک لیوان
  • گلاب :یک‌دوم لیوان       
  •  آب : 1لیوان           
  • مواد میانی       
  • پودرقند:300گرم
  • پودر بادام:200گرم
  • پودرفندق:100گرم
  • پودر هل:2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه شربت:برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.خمیر شربت : شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید . حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید. خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره‌ها را بپوشاند. حتما 2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!سپس اضافه‌های خمیر را  ببرید. اگر خمیر در نقطه‌ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید. مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب‌فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید. مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می‌چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه  تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش‌های عرضی می‌زنیم.اگر برش‌ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را می‌بندیم و مجددا می‌گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی کرکیمواد لازم:
  • پودرقند:200گرم
  • آرد برنج:175کرم
  • پودربادام:100گرم
  • سفیده:1عدد
  • پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
  •  روغن جامد:250گرم
  •  آردنخودچی:75گرم
  •  آرد سفید:250گرم
  •  پودر پسته:100گرم
  • زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می‌گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی‌ها را با قلم‌مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه  بگذارید.سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه تا کمی طلایی شود.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
باقلوای قزوین  مواد لازم: آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری  روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری  زرده:1 عدد  آرد:به میزان لازممواد میانی :  قند بادام 180 گرم  پودر پسته 350 گرم  پودر زعفران 4 قاشق  پودر هل 2 قاشق شربت :  گلاب 1 پیمانه  شکر 1 پیمانهروش تهیه : 1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم  تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود. 2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1  قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط می‌کنیم به طوری که حالت پودر باشد . 3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف می‌کنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمی‌ریزیم و صاف می‌کنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قند بادام را می‌ریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته می‌ریزیم و با یک گوشکوب صاف می‌کنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر می‌ریزیم.4.خمیر را روی تابه می‌اندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را می‌چسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم. 5.در فر 160 درجه اول برای 30 دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره 30 دقیقه با درب بسته در 10 دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده می‌ریزیم . باز درب را بسته و در فر می‌گذاریم.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی نخودچیمواد لازم:
  •  آرد نخودچی
  •  روغن: 150گرم
  •  پودرشکر: 150گرم
  •  پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه می‌زنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی  و هل را به مواد اضافه نموده و می‌زنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد. سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید. روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن می‌کنیم. داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و می‌گذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود.همانطور که در تصویر مشاهده می‌شود هم نخودچی ساده و هم نخودچی زعفرانی با این خمیر می‌شود تهیه کرد.نکات: می‌توانید 100 گرم از آرد نخودچی‌ کم کنید و به جای آن به همان مقدار آرد سفید اضافه کنید ، این کار باعث می‌شود تا شیرینی شما استحکام بیشتری داشته باشد.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
سوهان کنجدیمواد لازم سوهان کنجد
  • کنجد:40گرم
  • شکر: 120گرم
  • کره: 1 قاشق سوپ خوری
  • زعفران: 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سوهان کنجدی:برای سوهان کنجدی ابتدا شکر را کارامل کرده بدون آنکه در آن قاشقی فرو کنید و ظرف را بچر خانید تا کارامل نسوزد. حال کنجد را ریخته و 2 دقیقه زمان دهید تا شل شود. حال کره را ریخته و زعفران خشک را. مواد را از حرارت برداشته و کف سینی فر چرب شده  با قاشق و با فاصله بریزید و بعد از سفت شدن از سینی جدا کنید.مواد لازم سوهان عسلی
  • عسل:60گرم
  • روغن مایع:60گرم
  • آب:30گرم
  • شکر:125گرم
  • خلال بادام: 125گرم
  • زعفران خشک:1 قاشق چایخوری
سوهان عسلی: شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی عسلیمواد لازم:
  • آرد برنج: 1پیمانه 
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری  
  • کره ذوب شده: 50گرم
  • پودر گردو: یک دوم پیمانه  
  • زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
  • عسل: به میزان لازم
روش تهیه:ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده  و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.حال خمیر را در کیسه نایلون  برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده  و سرو نمایید.این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
قطاب یزدیمواد لازم:
  • آرد:200گرم
  • بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری     
  • شیر:یک دوم پیمانه   پودر پسته:یک چهارم  پیمانه      
  • زرده:1 عدد  
  • گردو خرد شده : به میزان لازم 
  • روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری  
  • قند بادام:یک دوم پیمانه   پودر هل:1 قاشق چایخوری  
  • گلاب:کمی   
  • پودر قند :برای تزئین
طرز تهیه:روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود.  شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و چسبناکی بدست می‌آید.  سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید.  به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می کنیم .  سپس در پودر قند می غلتانیم . نکته:
  • مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
  • برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.

 
انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی پسته مواد لازم:
  •  پودر قند:100گرم
  • کره نرم شده:120گرم      
  • زرده:2عدد
  • آرد:250گرم  
  •  پودر پسته:100گرم 
  •  رنگ سبز:1قطره
طرز تهیه:ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده‌ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.حال رنگ مجاز و  آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج  بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده‌اید و در فر قرار داده‌اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر  رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی بادامی فرانسویمواد لازم:
  • کره:200گرم
  • آرد:250گرم
  • پودر بادام:125گرم
  •  زرده:1عدد
  • پودر قند:150گرم
  • وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
  • کنجد برای تزیین
  •  تخم مرغ:1عدد
طرز تهیه: ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای 4 ساعت استراحت دهید .حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بته‌جقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلم‌مو از  تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید.  حال سینی را در فر 180 درجه برای 10تا20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
کوکیز  قلبی ژله‌ایمواد اولیه:
  •  کره:180گرم
  • آرد:330گرم  
  •  بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
  • شکر:130گرم 
  • دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای:50گرم
  • نمک:یک چهارم قاشق چایخوری   
  • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:1عدد
  • مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم    
طرز تهیه:ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانت خمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود 10 تا12 دقیقه است.حال شیرینی‌ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده  بمالید و در ظرفی چیده و  سرو نمایید.نکته : برای تهیه کوکیز‌ها حتما باید  کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی‌شما خشک می‌شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی‌آید.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی ابریشمی  مواد لازم:
  • روغن  یا کره:250 گرم
  •  تخم مرغ:2عدد   
  •   پودرشکر:300گرم
  •  هل:2 قاشق سوپ خوری      
  •  آردبرنج:400گرم
  •  شیر یا گلاب:کمی   
  • آرد نخودچی:250 گرم
  • پودر کاکائو:2 قاشق سوپ خوری     
طرز تهیه: ابتدا روغن یا کره نرم شده  را باپودر شکر می‌زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.حال تخم مرغ ها  را  اضافه نمایید. سپس آردبرنج را افزوده و آرد نخودچی را اضافه نمایید تا مایه خمیر شود. حال کم کم گلاب و یا شیر را ریخته تا  خمیر نرمی بدست آید.خمیر را دو قسمت کرده و یک قسمت ساده و یک قسمت را پودر کاکائو اضافه نمایید تا خمیر شکلاتی شود.فر  را با حرارت 200 درجه گرم نمایید.حال خمیر ها را جداگانه روی سطح آرد پاشی شده  قرار داده و روی آنها را کمی پسته نیمکوب شده ریخته و یک لایه کیسه نایلون روی خمیر گذاشته و خمیر را با وردنه باز کرده و با قطر حدود 1 سانت شیرینی‌ها را قالب زده و در سینی فر چیده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه پخت را انجام دهید .

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
سوهان مشبک یا توری مواد لازم:
  •  گردو ریز خردشده:70گرم
  •  شکر: یک دوم پیمانه
  •  کره:یک سوم پیمانه
  •  خامه:2 قاشق سوپ خوری
  •  آرد سفید:یک سوم پیمانه
  •  وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را  با  آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با  همزن خوب مخلوط نمایید.کمی زعفران آب کرده اضافه کنید.  (حدود  2 قاشق سوپ خوری )سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای  190 درجه  سانتیگراد برای مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها خشک و طلایی شود.
انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
شیرینی برنجی مواد لازم برای 4 نفر:
  • پودر قند:120گرم
  • کره:150گرم 
  • آرد برنج:375 گرم
  • تخم مرغ:2عدد
  • گلاب:کمی
  • زعفران:در صورت دلخواه
  • خلال پسته:برای تزیین
روش تهیه:ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای 10 دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود حال تخم مرغ ها رادانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنیدو سپس گلاب را کم کم ریخته  تا خمیر شود.حال خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای 4 ساعت در دمای آشپز خانه استراحت دهید حال از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید حال با یک ماسوره ساده روی آن را طرح انداخته ویک پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر چیده وسینی را  در فر 180 درجه برای 10 دقیقه  قرار دهید تا دور شیرینی‌ها فقط طلایی شود.
شادروز بازدید : 230 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)


آموزش انواع کیک و شیرینی آموزش انواع کیک و شیرینی

نام
شیرینی گردوئی
مواد لازم
گردو پودر شده 375 گرم – شکر 220 گرم –وانیل 4/1 قاشق چایخوری – سفیده تخم مرغ 3 عدد – خرده شیرینی 2 قاشق سوپخوری – سرکه 1 قاشق چایخوری
چگونگی تهیه
گردو را با شکر مخلوط کرده کنار بگذارید 0 سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی بزنید تا فرم بگیرد 0 گردو مخلوط شده با شکر ، خرده شیرینی ، وانیل و سرکه را به مواد قبلی اضافه کنید مواد را بعد از مخلوط شدن داخل قیف یا ماسوره ساده بریزید و به اندازه دلخواه از مواد روی سینی که با کاغذ پوشش داده شده بریزید 0 سینی را در طبقه وسط فر با 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ربع تا 20 دقیقه قرار دهید بعد از پخته و خنک شدن در ظرف در دار نگه داری نمایید 0
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 65
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 176
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 601
  • بازدید ماه : 2,487
  • بازدید سال : 16,047
  • بازدید کلی : 146,127