عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمانهایتان بکشید و البته در هزینهها هم صرفهجویی کنید.
مجله آشپزی ایده آل: عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. آنقدر که هر کسی با خودش بگوید چه باکی از یکی دو کیلو اضافه وزن عیدانه! بعد از عید دوباره قصه زندگی و بدو بدوهایش از سر گرفته می شود و چربی ها هم ناخودآگاه می روند رد کار خودشان!
شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانههای شما نباشد حداقل در روزهای نوروز پای ثابت سفره پذیراییتان است.شیرینی و چایی در ایام عید پیش مهمانانتان آبروداری میکنند و شکم ها را چه بسا آنقدر سیر خواهند کرد که دیگر شام و ناهاری در کار نباشد. شاید البته خرید شیرینی اینروزها و به خصوص شب عید حسابی جیبتان را خالی کند اما چه کسی است که در تعطیلات نوروز عطای دست کم دو مدل شیرینی را به لقایش ببخشد. هیچکس و هیچکس. قطعا همه میخواهند چند نوعی شیرینی روی میز پذیراییشان دلربایی کند و از همین روست که نباید بیتفاوت از کنار این صفحات عبور کنید. اگر قرارتان بر صرفهجویی است پس بدانید که بهترین راه همین است که ما پیش پایتان گذاشته ایم. خودتان قناد باشی خودتان باشید. پیشبندها را ببندید و دلتان را به دریا بزنید. با عشق شیرینی بپزید و مطمئن باشید نتیجهاش از آن چیزی که فکرش را می کنید بهتر خواهد شد.
فراموش نکنید که در این راه ما همراهتان هستیم. همراهی ما را در همین صفحات دریابید. هر زمان که دستتان را دراز کنید و مجله را بردارید این همراهی را احساس خواهید کرد. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمانهایتان بکشید و البته در هزینهها هم صرفهجویی کنید.
شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانههای شما نباشد حداقل در روزهای نوروز پای ثابت سفره پذیراییتان است.شیرینی و چایی در ایام عید پیش مهمانانتان آبروداری میکنند و شکم ها را چه بسا آنقدر سیر خواهند کرد که دیگر شام و ناهاری در کار نباشد. شاید البته خرید شیرینی اینروزها و به خصوص شب عید حسابی جیبتان را خالی کند اما چه کسی است که در تعطیلات نوروز عطای دست کم دو مدل شیرینی را به لقایش ببخشد. هیچکس و هیچکس. قطعا همه میخواهند چند نوعی شیرینی روی میز پذیراییشان دلربایی کند و از همین روست که نباید بیتفاوت از کنار این صفحات عبور کنید. اگر قرارتان بر صرفهجویی است پس بدانید که بهترین راه همین است که ما پیش پایتان گذاشته ایم. خودتان قناد باشی خودتان باشید. پیشبندها را ببندید و دلتان را به دریا بزنید. با عشق شیرینی بپزید و مطمئن باشید نتیجهاش از آن چیزی که فکرش را می کنید بهتر خواهد شد.
فراموش نکنید که در این راه ما همراهتان هستیم. همراهی ما را در همین صفحات دریابید. هر زمان که دستتان را دراز کنید و مجله را بردارید این همراهی را احساس خواهید کرد. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمانهایتان بکشید و البته در هزینهها هم صرفهجویی کنید.
انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,انواع شیرینی خانگی,انواع شیرینی بدون فر,انواع شیرینی های ایرانی,انواع شیرینی با خمیر یوفکا,انواع شیرینی های عید,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی
باقلوای برشی بادام مواد لازم
- تخم مرغ: 4عدد
- نمک: 1 پنس
- روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی
- آرد به میزان لازم
- شیرولرم:2پیمانه
- شکر: یک لیوان
- گلاب :یکدوم لیوان
- آب : 1لیوان
- مواد میانی
- پودرقند:300گرم
- پودر بادام:200گرم
- پودرفندق:100گرم
- پودر هل:2 قاشق سوپ خوری
شیرینی کرکیمواد لازم:
- پودرقند:200گرم
- آرد برنج:175کرم
- پودربادام:100گرم
- سفیده:1عدد
- پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
- روغن جامد:250گرم
- آردنخودچی:75گرم
- آرد سفید:250گرم
- پودر پسته:100گرم
- زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری
باقلوای قزوین مواد لازم: آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری زرده:1 عدد آرد:به میزان لازممواد میانی : قند بادام 180 گرم پودر پسته 350 گرم پودر زعفران 4 قاشق پودر هل 2 قاشق شربت : گلاب 1 پیمانه شکر 1 پیمانهروش تهیه : 1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود. 2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1 قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط میکنیم به طوری که حالت پودر باشد . 3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف میکنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمیریزیم و صاف میکنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قند بادام را میریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته میریزیم و با یک گوشکوب صاف میکنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر میریزیم.4.خمیر را روی تابه میاندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را میچسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم. 5.در فر 160 درجه اول برای 30 دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره 30 دقیقه با درب بسته در 10 دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده میریزیم . باز درب را بسته و در فر میگذاریم.
شیرینی نخودچیمواد لازم:
- آرد نخودچی
- روغن: 150گرم
- پودرشکر: 150گرم
- پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
سوهان کنجدیمواد لازم سوهان کنجد
- کنجد:40گرم
- شکر: 120گرم
- کره: 1 قاشق سوپ خوری
- زعفران: 1 قاشق چایخوری
- عسل:60گرم
- روغن مایع:60گرم
- آب:30گرم
- شکر:125گرم
- خلال بادام: 125گرم
- زعفران خشک:1 قاشق چایخوری
شیرینی عسلیمواد لازم:
- آرد برنج: 1پیمانه
- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
- پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
- کره ذوب شده: 50گرم
- پودر گردو: یک دوم پیمانه
- زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
- عسل: به میزان لازم
قطاب یزدیمواد لازم:
- آرد:200گرم
- بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
- شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
- زرده:1 عدد
- گردو خرد شده : به میزان لازم
- روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری
- قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:1 قاشق چایخوری
- گلاب:کمی
- پودر قند :برای تزئین
- مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
- برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.
شیرینی پسته مواد لازم:
- پودر قند:100گرم
- کره نرم شده:120گرم
- زرده:2عدد
- آرد:250گرم
- پودر پسته:100گرم
- رنگ سبز:1قطره
شیرینی بادامی فرانسویمواد لازم:
- کره:200گرم
- آرد:250گرم
- پودر بادام:125گرم
- زرده:1عدد
- پودر قند:150گرم
- وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
- کنجد برای تزیین
- تخم مرغ:1عدد
کوکیز قلبی ژلهایمواد اولیه:
- کره:180گرم
- آرد:330گرم
- بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
- شکر:130گرم
- دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای:50گرم
- نمک:یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
- تخم مرغ:1عدد
- مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم
شیرینی ابریشمی مواد لازم:
- روغن یا کره:250 گرم
- تخم مرغ:2عدد
- پودرشکر:300گرم
- هل:2 قاشق سوپ خوری
- آردبرنج:400گرم
- شیر یا گلاب:کمی
- آرد نخودچی:250 گرم
- پودر کاکائو:2 قاشق سوپ خوری
سوهان مشبک یا توری مواد لازم:
- گردو ریز خردشده:70گرم
- شکر: یک دوم پیمانه
- کره:یک سوم پیمانه
- خامه:2 قاشق سوپ خوری
- آرد سفید:یک سوم پیمانه
- وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
شیرینی برنجی مواد لازم برای 4 نفر:
- پودر قند:120گرم
- کره:150گرم
- آرد برنج:375 گرم
- تخم مرغ:2عدد
- گلاب:کمی
- زعفران:در صورت دلخواه
- خلال پسته:برای تزیین