loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 201 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

طرز پخت دلمه مرغ, نحوه پخت دلمه مرغ


مواد لازم :

 سینه مرغ  2 عدد
 تخم مرغ  یک عدد
 کره  80 گرم
 پنیر چدار  200 گرم
 هویج متوسط 4 عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.


بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 65
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 161
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 586
  • بازدید ماه : 2,472
  • بازدید سال : 16,032
  • بازدید کلی : 146,112