loading...
تفریحی
شادروز بازدید : 172 یکشنبه 05 بهمن 1393 نظرات (0)

آموزش تهیه دسر خوشمزه ژلاتینی آلبالویی

آموزش تهیه دسر خوشمزه ژلاتینی آلبالویی

مواد لازم برای تهیه دسر:

 آلبالو  یک کیلوگرم
 شکر  ۲۱۰ گرم
 پودر ژلاتین  سه قاشق سوپخوری
 آب  ۵۰۰ میلی‌لیتر
 خامه قنادی  ۳۰۰ گرم
وانیل قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 404
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 81
  • آی پی دیروز : 58
  • بازدید امروز : 369
  • باردید دیروز : 77
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 794
  • بازدید ماه : 2,680
  • بازدید سال : 16,240
  • بازدید کلی : 146,320